ponedeljek, 24. april 2023

Intervju Sestrstva Vrtnice s Cobro o aktivaciji portala Svetlobe, 1. del


Sestrstvo Vrtnice je organiziralo intervju s Cobro o pomembnosti aktivacije portala Svetlobe, ki bo potekala 1. maja 2023.

V tem intervjuju se Cobra in Debra, ki je voditeljica planetarnega omrežja Sestrstva Vrtnice, pogovarjata o tem, kako je aktivacija portala Svetlobe dobesedno najmočnejša aktivacija naših življenj! Razpravljata tudi o tem, kako pomembno je, da v prihajajoči globalni množični meditaciji 01. 05. 2023 ob 19:06 uri prisostvuje čim več ljudi za dosego kritičnega števila sodelujočih, zato da bodo te ultra-močne energije, ki prihajajo skozi ta redek portal, zasidrane na najbolj uravnotežen in harmoničen način... in kakšne so lahko posledice, če se kritičnega števila ne bo doseglo.

Pomembno je, da se 1. maja udeleži čim več ljudi, zato širite novico!

Za več informacij o tej pomembni aktivaciji prosimo obiščite:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2023/04/aktivacija-portala-svetlobe-1-maja-2023.html

Ta intervju je 1. del izmed dveh; 2. del bo objavljen enkrat v prihodnjem mesecu, zato bodite pozorni še naprej!

Intervjuju lahko prisluhnete tukaj na kanalu Sestrstva Vrtnice na Youtubu:  

 

Sledi prepis intervjuja:

 

Debra: Pozdravljeni, ime mi je Debra in sem voditeljica planetarnega omrežja Sestrstva Vrtnice. Danes imam ponovno čast govoriti s Cobro. Cobra je glavni skrbnik informacij za Odporniško Gibanje, ki na svojem blogu 2012portal.blogspot.com objavlja pomembne planetarne in galaktične informacije. Dobrodošel Cobra in hvala, ker ste si vzeli čas za ta intervju.

Cobra: Hvala za povabilo. To je res odlična priložnost, da poglobimo našo povezavo s portalom, ki bo prišel zelo kmalu.

Debra: Da! Ta zelo pomemben portal – vem, da se imava o marsičem za pogovoriti – vendar je ta aktivacija portala Svetlobe bistvenega pomena, skupaj z globalno množično meditacijo, ki bo potekala med to astrološko poravnano 1. maja 2023. Pravzaprav smo se odločili, da ta intervju naredimo v dveh delih. Današnji prvi del se bo osredotočil predvsem na razpravo o tej zelo pomembni aktivaciji Portala svetlobe, naslednji mesec pa bova v drugem delu razpravljala o rezultatih te aktivacije, pa tudi o številnih drugih temah, ki zanimajo ljudi. Pa začniva.

Cobra, izjavili ste, da bo ta aktivacija portala Svetlobe dvignila energije dobe Vodnarja na naslednjo raven in da je to dobesedno najmočnejša aktivacija našega življenja. Bi torej za začetek našemu občinstvu razložili, kaj točno je aktivacija portala Svetlobe?

Cobra: Ok. To je, rekel bi, prvi večji korak, ki ga delamo k naši dokončni osvoboditvi. Vse do zdaj so bile le priprave. Vse do zdaj je bila le vaja, zdaj pa se spuščamo v resno aktivnost galaktičnega centralnega Sonca1. Smo na pragu resnih sprememb kozmičnih ciklov in to je, rekel bom prvi pravi korak, ki ga bomo zdaj naredili. Energetsko bo to torej ogromna stvar, to bo postavilo potek procesa osvobajanja tega planeta na veliko višjo raven.

Debra: Vau. Omenili ste, da bo ta aktivacija nastopila ob trenutku zaključka zelo močnega cikla. Ali se bo trenutni kozmični cikel 13 milijard let, o katerem ste že pisali, končal? In če da, kaj to pomeni?

Cobra: Ne, to je še en cikel, ki ga nisem… ni namen, da se govori o tem. Torej ne gre za ta kozmični cikel, namreč obstaja še en cikel, ki se v bistvu konča nekaj dni pred 1. majem.

Debra: Zanimivo, ok. Torej namignili ste, da je ta aktivacija demarkacijska točka, ko bo energija iz galaktičnega središča končno začela teči proti površju planeta z veliko močjo, kar se sliši čudovito. Zdaj razumemo, da bo v času Dogodka Izvor tisti, ki bo poslal blisk energije skozi naše galaktično središče, toda ali bo ta začetni tok energije iz galaktičnega središča 1. maja prav tako sprožil Izvor? Ali bo naš planet prvič lahko sprejel in bil v stiku z energijo Izvora?

Cobra: Izvor bo sprožil to energijo, potem pa bo le-ta znižana in zmanjšana na raven, ki jo to planetarno okolje lahko sprejme in absorbira. Torej nismo še na točki, da bi prejemali energijo neposredno iz Izvora, vendar je to pravzaprav dober korak k temu. 

Debra: Ok, torej bo kot ublažena energija.

Cobra: Da, da.

Debra: Naša zadnja velika množična meditacija je bila aktivacija Božanske intervencije, ki je potekala na solsticij decembra 2021, v kateri smo meditirali za Božansko intervencijo in Prvi stik z dobronamernimi galaktičnimi bitji. Torej, ali je bil uspeh te meditacije povezan z odprtjem tega ogromnega energijskega portala 1. maja? Kaj pa mesečne meditacije ob polni Luni, ki jih še naprej izvajamo za Božansko intervencijo? Ali te pomagajo ustvariti ta močan tok energije, ki ga bomo doživeli? Ker se zagotovo zdi, da bi lahko prišlo do neke Božanske intervencije!

Cobra: Aktivacija Božanske intervencije decembra 2021 je bila pravzaprav tretja v vrsti meditacij, ki so pripravljale podlago za začetek dobe Vodnarja in astrološki aspekti za aktivacijo decembra 2021 so na nek način podobni temu, kar bomo doživeli zdaj in to sicer že doživljamo. Torej je to še en korak globlje v aktiviranju dobe Vodnarja. Vse to je bila torej le priprava na to, kar doživljamo zdaj. Vse te meditacije, vse te tri aktivacije za dobo Vodnarja in vse meditacije ob polni Luni od takrat, so nas pripravljale na ta korak. Pogoji za neposredno Božansko intervencijo morajo biti pripravljeni, situacija mora biti varna, razmere morajo biti dovolj uravnotežene in takšnega stanja še nimamo, se mu pa približujemo.

Debra: Ok, dobro. No, všeč nam je ideja, da se mu pibližujemo. Ker bo blisk kozmičnih energij ljubezni za to aktivacijo portala Svetlobe veliko močnejši od bliska, ki je dosegel Zemljo iz galaksije M87 med aktivacijo portala AION leta 2013 in tudi bliska, ki se je zgodil med finalno aktivacijo dobe Vodnarja leta 2020, kaj lahko ljudje pričakujejo, da bodo čutili med to aktivacijo in po njej, še posebej tisti, ki meditirajo? Ali je možno, da bo med to meditacijo prišlo do močnega čustvenega in energetskega zdravljenja?

Cobra: Vsaka oseba, ki meditira, bo imela svojo individualno izkušnjo, ki bo precej drugačna glede na stopnjo razvoja, glede na strukturo osebnosti in stopnjo pripravljenosti za sprejemanje takšnih energij. Nekateri ljudje lahko doživijo precej močne čustvene, duhovne in zdravilne situacije in doživetja. Nekateri ljudje so to že doživeli v preteklih aktivacijah in tokrat naj bi bilo še močnejše, saj se pričakuje, da bo blisk, ki se bo zgodil ravno med to aktivacijo, močnejši.

Debra: Že pred letom dni ste v eni od svojih objav namigovali na odprtje ogromnega energijskega portala na površju planeta, ki se bo zgodilo konec aprila/v začetku maja 2023, kar je takrat nakazovalo, da bo to vsekakor energijsko najmočnejši dogodek zadnjih nekaj desetletij. Torej ali bo moč tega dogodka, tega bliska… ali je možno, da bi lahko nastal dogodek tipa Carrington2, ki ga razumemo kot ogromno geomagnetno nevihto? Ali bi se to lahko zgodilo med aktivacijo 1. maja oz. ali bi lahko bili priča kakršnimkoli drugim fizikalnim pojavom?

Cobra: Na tej točki se pričakuje, da bo to le energijski dogodek, ne pričakuje se fizične manifestacije, kot je Carringtonov dogodek. Pravzaprav Carringtonov dogodek na tej točki ne bi bil dobrodošel, saj ni v najvišjem namenu, da se to zgodi. Sile Luči še vedno do določene mere blažijo aktivnost Sonca z Dysonovimi3 sferami, ker bi Carringtonov dogodek namreč v tem trenutku uničil električno omrežje ter sesul internet in to ni tisto, kar si sile Luči v tej točki želijo.

Debra: Ali so te Dysonove krogle že dokončane? Vem, da je bila njihova gradnja začeta.

Cobra: Dokončane so.

Debra: Dokončane so, ok, to je dobro vedeti. Nakazali ste, da bo ta utrip dejansko ustvaril energijsko nadgradnjo za ves planet. Ali bo ta energetska nadgradnja končno raztopila kvantno anomalijo4 črne luknje okoli Zemlje in ponovno aktivirala proces Povzdignjenja5 za ta planet s pozitivno duhovno energijo iz budične ravni? Kakšno vrsto čiščenja bo naredila ta energija?

Cobra: Ok, ne smem govoriti o neposrednih učinkih te energije na različne eksotične tehnologije, vsekakor pa bom po aktivaciji objavil poročilo, kaj se je zgodilo in kaj je bilo počiščeno. Toda vsekakor bo ta energija odpravila veliko anomalij, veliko negativnih tehnologij, veliko tega, kar je bilo tukaj na tisoče in tisoče let, odpravljene bo veliko strukture karantene, ki je stoji zadnjih 26.000 let. Veliko tega bo odstranjenega.

Debra: Vau, fantastično. Ok, dobro. Ali to pomeni, da se bodo tahioni6, ki so v vesolju prisotni v velikem številu, končno lahko vlili in močno razširili znotraj naše atmosfere, dokler ne dosežejo populacije na površju in do neke mere izboljšali energetsko počutje ljudi? Je to ravno ta energetska nadgradnja našega planeta, o kateri govorite, ali vsaj to, o čemer nam lahko poveste v tem času?

Cobra: Tahioni še ne bodo mogli doseči površja planeta, ker bodo tahioni lahko popolnoma dosegli površje planeta šele v trenutku Dogodka, ko bo odstranjen še zadnji ostanek koprene7.

Debra: Ali bo zaradi te aktivacije prišlo do kakšne nadgradnje tahionskih komor ali tahioniziranih izdelkov?  

Cobra: Da, tahionske komore bodo deležne nadgradnje, postale bodo močnejše, učinkovitejše. Tudi tahionski izdelki, ki bodo tahionizirani po tem trenutku, bodo nadgrajeni - pravzaprav bo nadgrajena vsa tahionizirana tehnologija.

Debra: Oh, dobro. Ok, to je dobro vedeti. Ali bo aktivacija portala Svetlobe sprožila pravi končni proces čiščenja anomalij, ki vodi v apokatastazo, kar je trenutek, ko bodo vse kvantne in subkvantne anomalije očiščene in bo vsa zlobna zavest ali preoblikovana v svetlobo ali pa izničena v Centralnem Soncu…z drugimi besedami, Dogodek? Bi rekli, da je to kot pred-Dogodek?

Cobra: Rekel bi, da je to sprožilo, je razmejitvena točka. To je sprožilo, ki zaključi neko fazo, določen cikel in pravzaprav sproži, rekel bi, zadnjo fazo pred Dogodkom.

Debra: Ok, dobro. Zdaj, prvič v zgodovini globalnih meditacij, kritično število sodelujočih, ki ga je treba doseči, ni odločilni kriterij, da bi kozmični energijski impulz dosegel površje planeta; kajti kot ste rekli, bodo ne glede na to, ali bo kritično število sodelujočih doseženo ali ne, te ultra-močne energije iz galaktičnega središča vseeno dosegle površje planeta – kar pravzaprav prikazuje obseg tega impulza. Kljub temu pa je bistveno, da absolutno dosežemo potrebno kritično število 144.000 ljudi, ki bodo meditirali na ta dan, da bi to prihajajočo energijo zasidrali na uravnotežen način, zato da bi zagotovili najhitrejšo in najbolj harmonično tranzicijo za planet in ustvarili energijsko nadgradnjo. Brez kritičnega števila sodelujočih se lahko moč teh energij manifestira na veliko bolj kaotičen in neharmoničen način. Torej kritično število sodelujočih določa, KAKO bo ta energija zasidrana na površju planeta, bodisi na uravnotežen način, bodisi na neharmoničen način. Seveda želimo, da je zasidrana na čim bolj uravnotežen način, tako za delovanje sil Luči kot za varnost in dobro počutje prebivalstva na površju planeta. Torej, Cobra, ali bi lahko podrobneje razložili vplive doseganja kritičnega števila sodelujočih ali posledice, če ga ne dosežemo?

Cobra: Ok, če bomo dosegli kritično število sodelujočih, bomo, kot sem že rekel, imeli veliko bolj harmonično tranzicijo, to bo dejansko tudi pospešilo samo tranzicijo. Zato bi rekel, da bomo z dosego kritičnega števila sodelujočih na optimalni časovnici. Če ne bomo dosegli kritičnega števila sodelujočih, bomo imeli še večji kaos, ki se bo odražal tako v geopolitičnih razmerah, kot na finančnih trgih; odražal se bo v posameznih življenjskih situacijah ljudi na površju planeta.

Debra: No, prav to je motivacija za meditacijo 1. maja! Rekla bi, da je vredna 20 minut vašega časa in seveda, širite glas naprej. Torej, ko meditiramo za aktivacijo portala Svetlobe 1. maja, ali bomo v času aktivacije služili kot prevodniki energije preboja, tako da lahko te ultra-močne energije iz galaktičnega središča dosežejo površje na najbolj uravnotežen in harmoničen način?

Cobra: Točno tak, to je zelo dober opis tega, kar se bo zgodilo.

Debra: Ok, dobro. Mi smo ti prevodniki energije. Kakšni so vaši predlogi, kako bi se lahko pripravili na to, da bo to najbolj učinkovito?

Cobra: Rekel bi, da je najpomembnejša stvar, da si zagotovite, da vas ne bodo motili, da si ustvarite varen in svet prostor za to meditacijo. Ter seveda da razširite vest, da doseže čim več ljudi.

Debra: Absolutno. Omenili ste tudi, mislim nedavno ste imeli intervju z ekipo Radi imamo množične meditacije in v njem ste omenili prednosti meditiranja v vodi oz. blizu vode ali morda na vrhu gore. Ali bi povedali, zakaj so ta področja tako močna?

Cobra: Ok, biti blizu vode pomeni, da če ste blizu vode, oceana, jezera ali reke, boste lahko prenašali energijo portala neposredno po celem planetu, ker je voda zelo dober prevodnik energij svetlobe. Tudi, če ste na vrhu gore, to ustvari dobro povezavo z nebom in tako delujete tudi kot zelo učinkovit oddajnik teh energij.

Debra: Ali je to zaradi bivanja v naravi? Oz. glede koncepta vode, kaj pa če nekdo nima dostopa do, recimo jezera, oceana ali reke; ali bi kopanje v kadi imelo enak učinek ali vsaj pomagalo?

Cobra: Nekaj učinka bi imelo, a ne enakega, ampak rekel bi, da lahko večina ljudi pride do pravega, naravnega vodnega telesa, če se le malo potrudijo.

Debra: Ok, to je dobro imeti v mislih. Ali se bo pozitivni učinek te aktivacije eksponentno povečal glede na število ljudi, ki bodo meditirali točno v tistem trenutku 1. maja? To pomeni, da več ljudi kot sodeluje, bolj pozitivni in harmonični bodo rezultati?

Cobra: Ne bi rekel eksponentno, to je zelo zapletena enačba, vendar bi rekel, da več ljudi, kot jih bomo imeli, bolj učinkoviteje bo.

Debra: Ok, to je dobro vedeti. Torej ciljajmo na milijon ali več meditatorjev tistega dne! Pred kratkim smo opravili ojačevalno meditacijo, da bi 1. maja pomagali manifestirati kritično število sodelujočih. Ali bi bilo za ljudi koristno, če bi še naprej izvajali to ojačevalno meditacijo vsak dan do časa aktivacije 1. maja?

Cobra: To je pravzaprav dobra ideja in tisti, ki so tako vodeni, lahko uporabijo to ojačevalno meditacijo tudi za povečanje števila sodelujočih.

Debra: Ok. Je bila ta ojačevalna meditacija uspešna?

Cobra: Da, bila je zelo dobra. Pravzaprav smo opazili nekaj skoka v dejavnosti priprav na meditacijo, na glavno meditacijo. Torej je bila zelo učinkovita.

Debra: Fantastično. V nedavnem intervjuju ste omenili, da je uporaba kamna Čintamanimed meditacijo zagotovo najmočnejše orodje, s katerim lahko to energijo prizemljimo in usmerimo. Ali uporaba več kot enega kamna Čintamani to energijo še poveča? Ter ali bo galaktični utrip 1. maja dejansko stekel skozi naše kamne Čintamani?

Cobra: Da, seveda. Uporaba več kot enega kamna Čintamani zares poveča energijo in da, energija galaktičnega utripa bo tekla neposredno skozi vaše kamne Čintamani.

Debra: Lepo. V tem intervjuju ste tudi omenili, da bo ta energetska nadgradnja začela ponovno aktivirati omrežje delavcev Luči na površju planeta. Torej, ko rečete "ponovno", kdaj je bilo omrežje delavcev Luči nazadnje aktivirano in kakšen učinek lahko pričakujejo delavci Luči od te ponovne aktivacije omrežja?

Cobra: Omrežje delavcev Luči je bilo, rekel bi, delno aktivirano v zadnjem desetletju, preden je bilo skoraj popolnoma uničeno oz. se je sesulo v zadnjih nekaj letih, ker je bilo preprosto preveč teme, preveč napadov in delavci Luči niso bili pripravljeni ali sposobni držati Svetlobo.

Debra: In kakšen učinek lahko pričakujejo delavci Luči, ko se bo to omrežje ponovno aktiviralo?

Cobra: Več svetlobe bo, ljudje se bodo zopet začeli povezovati. Ponovno bodo začeli držati svetlobo, ponovno se bodo začeli udeleževati dejavnosti delavcev Luči, prišlo bo do prenovljenega upanja in prenovljene dejavnosti.

Debra: Ok, dobro. Rekli ste tudi, da se pričakuje veliko več stikov med delavci Luči in bitji Luči. Ali mislite na telepatski stik, povečano intuicijo, ali mislite na dejanski fizični stik? Omenili ste tudi priložnost za podzemno kraljestvo svetlobe, omrežje Agarte in Odporniško Gibanje, da bi imeli večji vpliv na dogajanje na površju planeta. Kako bo videti ta vpliv?

Cobra: Da. Prvič, več bo, rekel bi, energijskih in tudi telepatskih stikov z bitji Luči. Več bo intuicije, vizije bodo, sanje, celo preroške sanje. Veliko bo navdiha, duhovnega navdiha. Na tej točki še ne pričakujem veliko fizičnega stika, vendar bi rekel, da bodo podzemna bitja Luči postala aktivnejša. Ponovno se bodo bolj vključili v operacije na površju planeta. Kaj bodo delali je seveda v tem trenutku še tajno, se pa tudi na to aktivacijo pripravljajo in že sodelujejo pri začetnih aktivnostih, tako pod površjem kot tudi na nekaterih drugih lokacijah.

Debra: To je zelo dobro slišati. Pogovorimo se o astrologiji te aktivacije portala Svetlobe. Ključnega pomena je bila vrnitev Plutona v znamenje Vodnarja prvič po več kot 200 letih dne 23. marca, kar je odprlo ta portal Svetlobe. Sedaj bo Pluton dosegel svojo največjo intenzivnost 1. maja, ko se bo začel pomikati retrogradno, v trenutku mirovanja in "brez diha", ob katerem je meditacija tudi načrtovana in ko lahko vstopijo najmočnejše energije. Nato bo Pluton počasi izstopal do 11. junija, ko bo zapustil znamenje Vodnarja in se vrnil v znamenje Kozoroga do leta 2024, ko se bo nato končno vrnil v znamenje Vodnarja in tam ostal naslednjih 20 let. Ta portal Svetlobe je zdaj odprt od 23. marca do 11. junija. Torej, kako lahko kar najbolje izkoristimo te energije? Kaj lahko skupaj in posamezno storimo v tem času, preden se portal zapre 11. junija?

Cobra: Ta čas je priložnost, da se ponovno povežete s svojim Višjim jazom, s svojo prisotnostjo JAZ SEM, s svojo dušo. To je številka ena in številka dve, zaradi položaja Plutona, ki tvori zelo lep trigon9 s Plejadami10, je čas, da se, če ste tako vodeni, povežete tudi s plejadsko energijo.

Debra: Ok, dobro. Bodo energije, prejete v tem obdobju aktivacije, dovolj močne, da ostanejo z nami, ali se bodo razblinile v preostalem delu leta, ko se Pluton vrne v bolj zahtevno znamenje Kozoroga?

Cobra: Kot pravi stari pregovor, naredimo dva koraka naprej in enega nazaj, tako da bo prišlo do, rekel bi, zamika, nazadovanja. Prišlo bo določeno obdobje, ko bo treba te energije integrirati in to naj bi se zgodilo, ko se Pluton vrne nazaj v Kozoroga in ostane tam do konca leta. Toda to nazadovanje ne bo tako drastično, ker bo sama aktivacija precej močna in bo veliko te energije integrirane. Toda to nazadovanje bo dejansko priložnost za vse, da delajo na svojih sencah in se pripravijo na končni potisk do Dogodka.

Debra: Hmm, zanimivo. Da, na tej točki morajo ljudje opraviti veliko dela na svoji senci, da se očistijo. Ko se Pluton leta 2024 vrne v Vodnarja, ali bo takrat res prišel v polni moči? Po njegovem obdobju v Kozorogu?

Cobra: Konec leta 2024, rekel bi, med septembrom in novembrom, bo spet kratek skok v znamenje Kozoroga, vendar bo to zelo kratka epizoda. Ampak v bistvu da, ko bo Pluton januarja 2024 znova vstopil v znamenje Vodnarja, bo to velik korak naprej k Prvemu stiku in Dogodku.

Debra: Ok, dobro. V trenutku aktivacije, kot ste omenili, bo Pluton naredil redek, natančen veliki trigon z Alkijono11, ki je naše lokalno centralno Sonce v Plejadah, in z galaksijo M87, ki je glavna galaksija v jati Device. Dejali ste, da je ta veliki trigon izjemno močan. To bo sprožilo, ki bo omogočilo, da bodo energije iz galaktičnega središča začele prosto teči na naš planet. Je to zato, ker se tvori natančen enakostranični trikotnik, ki je sveta geometrijska oblika? Ali je močno, ker ta energija teče skozi velikanski trikotnik?

Cobra: Če pogledate z Zemlje, lahko dejansko vidite velik trikotnik na ekliptiki, ki projicira energije Plutona, Alkijone in galaksije M87. Torej dejansko obstaja ogromen trikotnik, ki se osredotoča na Zemljo in ta ogromen trikotnik ima tri zelo močne kozmične vire in ti viri bodo združili svoje energije v ogromen energijski blisk, ki bo prišel do nas. Pravzaprav ti trije kozmični viri, ki tvorijo trikotnik, omogočajo, da se portal odpre in da Izvor pošlje blisk skozi vesolje, ki bo dosegel Zemljo ob optimalnem času, da sproži naslednjo fazo. To je razmejitvena točka.

Debra: Hvala za razlago. Navedli ste, da je galaksija M87 vir galaktične ljubezni za ta sektor vesolja in bo imela pomembno vlogo ob času Dogodka. Bi nam povedali več o galaksiji M87? Na primer, kako je ona vir galaktične ljubezni? Ali je naseljena? Ali ima civilizacije, ki so visoko razvite in če da, v kateri dimenziji živijo?

Cobra: Rekel bi, da je v tej galaksiji ogromno galaktično omrežje svetlobe in ljubezni, ki je veliko bolj razvito od galaktičnega omrežja v tej galaksiji in rasa, ki naseljuje to galaksijo, je veliko bolj razvita od galaktične rase v tej galaksiji; rekel bi, da so super-razvita galaktična kozmična bitja. V zemeljski terminologiji bi rekel 11. dimenzija in naprej, to so super-razvita kozmična bitja svetlobe in ljubezni.

Debra: Vau. No, zelo smo blagoslovljeni, hvaležni in počaščeni, da se povezujejo z nami. Torej, v svojem nedavnem intervjuju ste rekli, da je glavni energijski načrt Plutona in Vodnarja širitev onkraj meja karantene Zemlja, da obstaja ogromno skladišče duhovnega znanja in tudi fizičnega izobilja, ki je povezano z območji onkraj površja planeta in da bosta Pluton in Vodnar ponovno povezala površje planeta z rezervoarji modrosti in obilja ter duhovnega navdiha. Ta manifest smo videli v pretekli zgodovini, ko je bil Pluton v Vodnarju. Se bo torej ponovna povezava z modrostjo, obiljem in duhovnim navdihom začela s to aktivacijo in potem trajala? Ali pa bomo morali počakati do leta 2024, ko se bo Pluton skoraj v celoti premaknil v svoj 20-letni položaj v Vodnarju?

Cobra: Kot sem rekel, to je razmejitvena točka. Tako bo sprožilo sproščeno, proces se bo začel in trajal. Kasneje bo imel nazadovanje, vendar bo tudi ogromno premikov naprej in 20-letno obdobje je obdobje, ko se morajo pokazati vse spremembe, ki smo jih čakali. Rekel bi, da v zelo zgodnjem delu 20-letnega obdobja v Vodnarju pričakujemo, po našem razumevanju, da se bodo zgodile te velike spremembe.

Debra: Ok. Sedaj je energija Plutona bolj fokusirana in veliko bolj neposredna od drugih planetov, z lastnostmi, kot sta »uničevalec« in »razkrivalec«, ki prinašajo vse, kar je bilo potlačenega, na površje in kot se zavedamo, razkritje in planetarno osvobajanje traja veliko dlje od pričakovanega. Ali potrebujemo to bolj neposredno energijo Plutona, da premaknemo planetarno situacijo iz zataknjenega položaja, v katerem se nahajamo? In kako bi se to lahko pokazalo?

Cobra: Točno to se dogaja, energija Plutona je zelo laserska, zelo direktna, brezkompromisna in prav to bo prekinilo ta pat položaj na planetu. Prekinilo bo ta vzorec zadržanja in ko pride energija Plutona, je le-ta zelo nenadna, zelo nepričakovana in zelo direktna.

Debra: Zastoj je popolna beseda za opis situacije, v kateri smo zdaj, zato pozdravljamo Plutona, energijo Plutona, da izvede to gibanje, ki ga čakamo. Zdi se, da ima vsak planet edinstvene lastnosti, tudi osebnost. Ali so planeti živa bitja, ker jih je utelesila entiteta svetlobe? Ali so ta bitja visoko razvita, ker so se odločila inkarnirati na fizični ravni kot planet?

Cobra: Pravzaprav je vsak planet… rekel bi, fizični planet je fizično telo zelo visoko razvite entitete, ki duša tega določenega planeta in to so zelo razvita bitja.

Debra: Kaj pa naša ljubljena Zemlja, Boginja Gaja Sofija? Se je odločila utelesiti planet Zemljo, saj je vedela, da bo to zadnja trdnjava zla v vesolju? Kako je sposobna zdržati in preobraziti vso negativno energijo tukaj in zlorabo, ki ji je bila storjena? Kaj nam lahko poveste o njej?

Cobra: Ni bilo znano, da bo to zadnja trdnjava zla v vesolju in potrebuje ogromno potrpljenja, da ohrani planetarno površje brez kakršnihkoli kataklizem. Zadržuje kataklizme za pravi trenutek, da se vse popolnoma očisti, v nasprotnem primeru bi imeli že pred desetletji drastične kataklizme.

Debra: Vau. No, upam, da si vsak dan vzamemo čas, da jo počastimo in se ji zahvalimo za vse, kar počne za nas. Torej navedli ste, da bo do te aktivacije prišlo, ker se čas izteka. Bi pojasnili, kaj mislite s tem, da se čas izteka? Ali je to povezano z zelo pospešenimi podlimi načrti, ki jih imajo temna bitja za človeštvo? Ali je to povezano s tem, da smo blizu vrelišča v fazi nukleacije preboja kompresije ali je povezano s premikom polov v naši prihodnosti?

Cobra: Rekel bi, da se ta čas izteka, ker se določeni kozmični cikli zbližujejo in vse je treba rešiti do določene točke. Ta določena časovna točka je seveda tajna. Populaciji na površju to ni znano, vendar obstaja določena točka, do katere je treba to tako ali drugače rešiti in to bo rešeno tako ali drugače. Stvari se torej pospešujejo, ker se zbližujejo v tej določeni časovni točki.

Debra: Nam lahko poveste, v katerem položaju smo, na primer, kako blizu smo temu vrelišču v fazi nukleacije?

Cobra: V tem diagramu, ki je bil prikazan na moji spletni strani, smo v zadnji fazi pred velikim toplotnim prehodom. Tako se toplotni tok vedno bolj povečuje in v trenutku največjega toplotnega toka bomo imeli Dogodek.

Debra: Torej se še naprej približujemo tej točki?

Cobra: Ja.

Debra: Upajmo! Čeprav ni prijetno razpravljati o podlih načrtih temnih bitij, bi temu rada namenila nekaj minut, saj je ta tema v mislih nas vseh, še posebej glede na vse, kar se dogaja v zadnjih letih in situacije, ki se zaostrujejo.

Načrti, ki jih imajo temni za nas, je na žalost precej dolg seznam, vključno s stvarmi, kot so svetovna vojna, še bolj nevarne pandemije, zastrupljena hrana/voda/zrak (vključno z vbrizgavanjem mRNK v našo hrano), pomanjkanje hrane, težki finančni zlom, hiperinflacija, nadzor digitalne valute, ki sledi vsakemu našemu koraku, »15-minutna« mesta, lažna invazija vesoljcev, napadi z energetskim orožjem, kibernetski napadi in še več... za ustvarjanje stisk, sporov in brezupa. Seznam je zelo dolg.

Da bi poudarili pomembnost doseganja kritičnega števila sodelujočih za to meditacijo 1. maja, bi vas rada vprašala, kaj lahko pričakujemo v zvezi s temi načrti in kateri se lahko manifestirajo, če ne dosežemo kritičnega števila sodelujočih? In tudi, kako bi se lahko te načrte oslabilo ali se jih preprečilo, če bi dosegli kritično število sodelujočih; torej, prosim za obrazložitev.

Cobra: Ok, pričakuje se, da bo veliko teh načrtov, možnost za veliko teh načrtov padla na nič, ko bomo dosegli točko tega portala. Nekateri so že zdaj precej malo verjetni in bo njihova verjetnost padla na nič. Če bomo dosegli kritično število sodelujočih, bomo vedno več teh načrtov zmanjšali na nič. Če ne bomo dosegli kritičnega števila sodelujočih, bodo nekateri od teh načrtov še vedno do neke mere verjetni, vendar bi rekel, da je napredek, ki ga dosegamo, dober. Mnogi izmed teh načrtov torej niso več realistični, na primer načrt lažne invazije nezemljanov, to se ne bo zgodilo. To je nemogoče, to je že nemogoče.

Debra: Ok, dobro. No, spet še ena motivacija več za udeležbo na prvomajski meditaciji! Izgleda, da je kritično število sodelujočih bistveno. Razumem, da ste na vaši nedavni konferenci na Tajvanu omenili, da so temne sile v zadnjih treh letih več ali manj izčrpale vse svoje vire, da bi poskušale ohraniti pandemijo ter karanteno kovida in zato nimajo več veliko virov. Omenili ste, da je na tej točki ena redkih stvari, ki jih imajo v rokavu, potencialni zlom finančnega sistema, vendar ne morejo storiti kaj dosti drugega. Bi lahko o tem povedali kaj več? Ali bi se ta nesreča lahko zgodila, tudi če bi bila dosežena kritična masa?

Cobra: Ta močan finančni zlom je še vedno možen. Njihov načrt je uvesti centralnobančne digitalne valute [CBDC]12 kot posledico tega zloma, ki bi ga zrežirali. Rekel pa bi tudi, da imajo sile Luči svoje načrte in če naredijo kaj takega, bi lahko sile Luči pripravile presenečenje in če dosežemo kritično število sodelujočih, je to presenečenje veliko bolj verjetno. Torej, rekel bi, da je to eden bolj verjetnih načrtov teme, ki še ni povsem razčiščen. Toda sile Luči delajo vse, kar je mogoče, da bi to možnost zmanjšale na nič.

Debra: Dobro. No, veselimo se, kakšno bi lahko bilo to presenečenje! Delavci Luči so torej potrebni, da zadržijo čim več svetlobe v teh intenzivnih časih, vendar lahko skrb in strah pred neznanim v zvezi z našo prihodnostjo resnično znižata to vibracijo. Ta skrb se nanaša predvsem na njihove finance, saj se sprašujejo, ali bodo lahko obdržali streho nad glavo ali hrano na mizi. Ali bi lahko ljudje izgubili denar na svojih bančnih računih, če bi prišlo do tega negativnega finančnega zloma? Kakšna so priporočila sil Luči glede tega, kje hraniti denar, ki ga imamo? Ali gre za alternativne možnosti, kot so plemenite kovine ali kriptovalute? In kakšen je vaš nasvet glede Bitcoina in Rippla?

Cobra: Če temne sile povzročijo hud finančni zlom, bi se banke zaprle in potem, ko bi bile uvedene digitalne valute, bi verjetno lahko obdržali večino ali celo ves denar, ki ste ga prej imeli na bančnem računu, vendar bi bil digitalen in bi ga nadzorovala temna stran. Zato bi bilo priporočljivo vsaj nekaj tega denarja pretvoriti v srebro ali zlato, plemenite kovine. Kriptovaluta? Uporabite lastno notranje vodstvo, o tem ne morem reči ničesar več.

Debra: Ok, hvala, da ste to delili z nami. Nam lahko poveste, kako verjetno je, da bo vzpostavljen sistem CBDC in kako hitro bi se to lahko zgodilo? Stvari, ki bi jih radi vedeli, so, na primer, kako dolgo bi se morali ukvarjati s tiranijo sistema CBDC, preden bi začel delovati pozitiven finančni sistem? Ali lahko pozitivni kvantni finančni sistem deluje pred Dogodkom, če bo meditacija 1. maja uspešna? In ali bi lahko meditacija preprečila uvedbo CBDC? Cenimo vsak vpogled, ki ga lahko podate o tej temi.

Cobra: Zagotovo bodo poskusi uvedbe tega sistema, vendar bo ta meditacija zmanjšala to možnost in portal sam bo to možnost zmanjšal; kot sem rekel, na vsaki stopnji procesa je možnih veliko pozitivnih presenečenj. Situacija torej ni tako enostranska, kot bi jo marsikdo želel prikazati in dolgoročno ta sistem CBDC ne bo uspešen, ne bo uspelo.

Debra: Ok, to je lepo slišati. Sposobnost pripraviti se na to, kar prihaja, lahko ljudem pomaga zmanjšati skrbi, strah in tesnobo. Torej, kaj nam lahko predlagate o tem, kako se fizično in energijsko pripraviti, da bomo zdržali vse podle načrte ali kaos, ki se lahko manifestirajo?

Cobra: Zelo preprosto, povežite se s svojim Višjim jazom, s svojo prisotnostjo JAZ SEM, s svojo dušo.

Debra: Torej ohranimo to povezavo, hvala. To vprašanje se posebej nanaša na finančne težave, s katerimi se srečujejo številni delavci Luči. V preteklosti ste nas učili tehnik manifestacije: namere, invokacije in akcije, vendar se zdi, da mnogi delavci Luči, zlasti tisti, ki se borijo na fronti, doživljajo nenaravno količino vmešavanja teme, ko poskušajo manifestirati boljše življenje zase. Mnogi izmed teh delavcev Luči so leta nesebično delali v službi Svetlobe, ne da bi prejeli kakršnekoli nagrade ali nadomestila za svoja prizadevanja in namesto, da bi se njihova življenja izboljšala, se zdi, da več ko dajejo in več ko delajo za Luč, slabša so njihova življenja na vseh področjih, kot so finance, zdravje itd. Nekateri delavci Luči so trenutno v hudih finančnih stiskah in se celo trudijo najti dostojen kraj za življenje. V takšnih razmerah mnogi delavci Luči vse težje ostanejo motivirani in vse težje nadaljujejo s svojim delom. Torej, ali poleg tehnike manifestacije namere, invokacije in akcije, obstajajo še kakšni drugi konkretni ukrepi, ki jih lahko delavci Luči sprejmejo, da zmanjšajo vmešavanje teme v svoj proces manifestacije?

Cobra: Ključno pri tem bi bilo ravnovesje med delom za Svetlobo in delom za lastno dobro počutje. Torej, če se to ohranja v ravnovesju in če nadaljujete s procesom manifestacije, bi morali biti rezultati. Prav tako smo na žalost v zadnji fazi te galaktične vojne in res je huda, brutalna. Precej je drastična in veliko ljudi je v zadnjih nekaj letih doživelo precej drastične napade in precej resne neuspehe v svojih življenjskih situacijah kot rezultat vseh temnih napadov. Pričakuje se, da se bodo te situacije lahko začele počasi reševati, ko bomo odprli portal.

Debra: Ok, dobro. Katere konkretne korake nameravajo Sile Luči sprejeti po odprtju tega portala 1. maja, da bi znatno izboljšale kakovost življenja delavcev Luči? Katere so nekatere posebne izboljšave, ki bi jih lahko delavci Luči pričakovali v svojem vsakdanjem življenju?

Cobra: Obstaja določen poseben protokol, ki je trenutno v fazi beta testiranja in naj bi postal zelo učinkovit po 1. maju. Ko bom imel nekaj konkretnih informacij o tem, ki jih bom lahko objavil, jih bom objavil.

Debra: Tega se zelo veselimo slišati! Kakšne so posledice za delavce Luči, ko Sanjska dežela (ang, Dreamland, o.p.) doseže različico 1.0 in kako lahko pri tem že sodelujejo? Ali je že delujoča v kakršnikoli vlogi?

Cobra: Vse to so trenutno zaupne informacije.

Debra: V redu, hvala. Ničesar še niste razkrili o Sanjskem vesolju (ang. Dreamspace, o,p,). Lahko poveste kaj o tem in ali je to povezano s Sanjsko deželo?

Cobra: Tudi to so zaupne informacije.

Debra: Ok, hvala. Torej, kot smo pravkar govorili o teh napadih v zadnjih nekaj letih, so se nekateri od teh napadov drastično okrepili proti delavcem Luči, še posebej so usmerjeni na njihovo fizično zdravje. Nekateri delavci Luči, ki že vrsto let sledijo vašim informacijam in marljivo opravljajo svoje misije, so hudo zboleli ali utrpeli poškodbe, zaradi katerih so bili onesposobljeni in fizično nezmožni nadaljevati svoje misije. To so delavci Luči, ki se redno ščitijo, odrejajo ukaz 12 21 večkrat na dan in drugače živijo zdravo življenje. Katere druge konkretne ukrepe lahko delavci Luči sprejmejo, da zaščitijo svoje zdravje, poleg uporabe vijoličnega plamena in odrejanja plejadskih ukaznih protokolov? Tudi za tiste, katerih zdravje je bilo resno ogroženo zaradi temnih napadov, kakšen je najboljši način za te delavce Luči, da si opomorejo in se postavijo nazaj na noge?

Cobra: Ponovno, kot sem že dejal, je tukaj ključno ravnotežje med delom za misijo in delom za ozdravitev sebe in izboljšanje svojega življenja. Ena od drugih situacij, ki jih je treba rešiti, je, da mora biti teh napadov vedno manj in ko bo tema res začela izgubljati moč na površju planeta, se bodo te situacije začele reševati, začele se bodo celiti.

Debra: V redu. Torej obstaja ravnovesje med dajanjem Svetlobi in dajanjem sebi, skrbjo zase.

Cobra: Da.

Debra: Kaj pa pogostejši pojavi depresije, anksioznosti, motenj spanja, nespečnosti in celo nočnih mor, ki jih ljudje doživljajo? Ali so ti energetski napadi posledica trenutnega čiščenja črnih lukenj in anomalij s strani sil Luči ali kaj je vzrok za to? Ali nam lahko poveste še kaj, da bi zmanjšali te razmere?

Cobra: To je neposreden rezultat prečiščevanja teme, zlasti na eterični ravni v tem trenutku; vse te entitete, temne tehnologije, vse, kar se čisti in to je precej intenzivno. In seveda, izvajajte svoje tehnike zaščite in se osredotočite na svetlobo. Pričakuje se, da se bodo te stvari izboljšale na neki točki, ko se bomo lahko bolj zaščitili in ko bo lahko svetloba začela v celoti vstopati na eterično raven.

Debra: Prav. Vem, da je to verjetno nekaj povsem očitnega, vendar bi rada poudarila pomen izvajanja VSAKODNEVNIH protokolov zaščite, še posebej, če ste aktiven delavec Luči. Torej Cobra, če bo meditacija 1. maja uspešna, ali bo silam Luči lažje odstraniti naše vsadke in ali bomo tudi mi lažje asistirali pri njihovem odstranjevanju? Saj veste, delamo vaje, ki ljudem pomagajo raztopiti vsadke. Bo to lažje po prvomajski meditaciji?

Cobra: Da, to je pričakovano.

Debra: Dobro. Na pariški konferenci ste takrat izjavili, da je energija Boginje na planetu zelo zelo nizka, nična. Ali se je to izboljšalo od te konference, zlasti zdaj po nedavni tajvanski konferenci?

Cobra: Od zadnje tajvanske konference se je to do neke mere izboljšalo, vendar je potrebnih veliko, veliko več izboljšav.

Debra: Ja, strinjam se. Ali obstaja mejna količina potrebne božanske ženske energije, ki bo končno obrnila tok in potencialno sprožila Dogodek?

Cobra: Ni posebnega praga količine božanske ženske energije, potrebne za Dogodek, tp samo določa, kako harmonična ali težka bo tranzicija. Seveda bo tranzicija bolj harmonična v prisotnosti večje količine božanske ženske energije. Toda s količino, ki jo imamo zdaj, bo Dogodek sam po sebi precej šokantna in drastična izkušnja za večino ljudi na površju tega planeta.

Debra: Ok, to je le še več motivacije, da se vključite v Sestrstvo Vrtnice in se prav tako lotite tudi svojega notranjega dela, da prikličete in zasidrate več božanske ženske energije Boginje. Torej, absolutno. Namignili ste, da če bo energetsko omrežje delavcev Luči ponovno aktivirano, bo prišlo do ponovnega rojstva energije Boginje in bo ženski princip začel teči bolj svobodno in vse to se lahko zgodi, če bo doseženo kritično število sodelujočih. Kako se bo to vidno pokazalo na planetu in pri človeštvu?

Cobra: To se lahko pokaže kot več upanja, več navdiha, več miru, več ravnotežja, manj norosti in manj nasilja na planetu.

Debra: Zelo dobro. Z drugimi besedami, tranzicija bo veliko lažja. Torej, kaj lahko medtem storijo Sestrstva Vrtnice in drugi, ki so predani sidranju več energije, da bi temu pomagali?

Cobra: V redu, na tej točki je najpomembnejše pomagati širiti vesti o aktivaciji portala Svetlobe in polno sodelovati. To je le 20-minutna meditacija in verjamem, da to ni nekaj pretirano težkega za opraviti, da si vzamemo 20 minut časa in ga posvetimo temu. To lahko potencialno spremeni marsikaj na tem planetu, zato bi vse spodbudil, da širijo besedo in na ta dan nekaj časa namenijo meditaciji.

Debra: Absolutno. Še enkrat, ta aktivacija portala Svetlobe se bo odvijala 01. 05. 2023 ob 19:06 uri. Več informacij o tej meditaciji lahko najdete na Cobrinem blogu 2012portal.blogspot.com (https://zmagaluci.blogspot.com), kot tudi na spletni strani WeLoveMassMeditation.com (https://slovenian.welovemassmeditation.com).

Čudovito, Cobra, hvala, da ste to delili. V našem drugem delu intervjuja naslednji mesec bova govorila o rezultatih te aktivacije. Upajmo, da bo glede tega nekaj zelo dobrih novic. Prav tako bova govorila veliko več o energiji Boginje, dušah dvojčicah13, povzdignjenju, Dogodku in še veliko več. Zato se veselimo ponovnega povezovanja z vami.

Torej Cobra, ob zaključku prvega dela tega intervjuja, bi prosim podali nekaj besed navdiha in spodbude ter če bi radi še kaj povedali o prihajajoči aktivaciji?

Cobra: Ok, rekel bi, da je bilo zadnjih nekaj let precej dolgočasnih. Ni se veliko dogajalo, bilo je le veliko istega starega, istega starega. Zdaj pa smo končno prišli do bolj zanimivega dela našega evolucijskega procesa, zato bi rekel, da držite Svetlobo, posvetite nekaj časa, da razširite besedo o tej aktivaciji – in zmaga Luči.

Debra: Da, zmaga Luči! Cobra, najlepša hvala za ta intervju, ker nas vodite in še naprej držite svetlobo za človeštvo. Zelo vas cenimo in se veselimo ponovnega pogovora z vami v drugem delu intervjuja. Najlepša hvala. Prav tako bi se rada zahvalila ekipama Sisterhood of the Rose in Victory of Light, ki sta prispevali vprašanja in pomagali pri podpori tega intervjuja. Najlepša hvala vsem. Še enkrat hvala, Cobra, zmaga Luči.

Cobra: Hvala, zmaga Luči.

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombe prevajalke:

galaktično centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja Strelca, srce galaksije.

Carringtonov dogodek – geomagnetna nevihta, poimenovana po astronomu Richardu Carringtonu, ki se je pripetila daljnega septembra 1859. To je bila serija močnih izbruhov na Soncu, ki so povzročili pojav polarnega sija do Tahitija. Intenzivni geomagnetni viharji so povzročili izpad svetovnega omrežja telegrafov kot tudi iskrenje žic in celo požare v nekaterih telegrafskih uradih in s tem uničili tako imenovani viktorijanski internet. Več na: https://old.slovenskenovice.si/novice/svet/izbruh-ki-bi-ustavil-zivljenje-na-zemlji ter https://astronomska-revija-spika.si/devet-geomagnetnih-neviht-ki-so-se-vpisale-v-zgodovino-geomagnetna-nevihta-2/.

Dysonova sfera – hipotetična megastruktura, ki popolnoma obkroža zvezdo in zajame večino njene oddane energije. Koncept je prvič opisal Olaf Stapledon v svojem zananstveno-fantastičnem romanu Star Maker (1937), kasneje pa ga je populariziral Freeman Dyson v svojem članku iz leta 1960 "Iskanje umetnih zvezdnih virov infrardečega sevanja''. Dyson je špekuliral, da bi bile takšne strukture logična posledica naraščajočih potreb tehnološke civilizacije in bile potrebne za njeno preživetje. Predlagal je, da bi iskanje takih struktur lahko vodilo v odkrivanje naprednega, inteligentnega nezemeljskega življenja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere.

primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

tahioni  sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

koprena (angl. The Veil) –  Pred okoli 26 000 leti so Arhonti razglasili, da je ta planet njihova lastnina in vsa njegova živa bitja njihovi talci in sužnji. Za planet so razglasili, da je karantena in vsako vesoljsko plovilo, ki je vstopalo ali izstopalo iz tega planeta, je moralo imeti posebno dovoljenje Arhontov. Arhonti so ohranjali svoj nadzor s posebno tehnologijo, imenovano koprena. Koprena je ograja elektromagnetne frekvence na nižji astralni in še posebno na eterični ravni, ki se razteza maksimalno 13,840 km navzgor in navzdol od površja planeta ter v veliki meri preprečuje Svetlobi prodirati v karanteno Zemlje. S kopreno operirajo ne-fizični Arhonti. To tehnologijo bi najboljše opisali kot eterični HAARP. Ta tehnologija pači strukturo prostor/časa na kvantnem nivoju in tako ustvarja velike težave za pogonske sisteme NLP-jev pozitivnih zunajzemeljskih ras. V preteklosti je koprena močno oteževala napredek pozitivnih izvenzemeljskih ras naproti temu planetu. Več na: https://zmagaluci.blogspot.com/p/koprena.html.

Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

trigon - v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata v razdalji 120° drug od drugega ali 1/3 kroga. Trigon je aspekt, ki deluje najbolj pozitivno, izhaja iz števila 3. Tri predstavlja združitev dveh nasprotij oz. vzpostavitev harmonije med dvema nasprotujočima si principoma. Planeti, ki so povezani v tem trikotniku, pri posamezniku ne delajo težav in stvari se z lahkoto uredijo. Potencialna možnost dvojnosti je tako realizirana z neko akcijo, z aktualizacijo dveh principov s pomočjo tretjega. Tako je spet vzpostavljena harmonija, celota. Tri tako predstavlja kreativnost, je število pozitivnosti, akcije. Trigon je  aspekt harmonije, spontane aktivnosti, življenja kot takega. Konkretno se principa dveh planetov v trigonu realizirata spontano, brez težav. Trigon je bil od nekdaj “srečen” aspekt, saj nudi možnosti za srečo, vodi k lenobi, nedejavnosti, zadovoljstvu z že obstoječim, samozadostnosti in samozadovoljstvu. Trigoni nakazujejo harmonijo, lahkotnost srečo in duhovni napredek. (Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.)

10 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

11 Alkijona (η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star).

12 centralnobančna digitalna valuta  (ang. central bank digital currency, CBDC) -  digitalna oblika fiat (knjižnega) denarja, izdana s strani centralnih bank in s priznanim statusom zakonitega plačilnega sredstva ter se pojavlja predvsem kot potencialni odgovor na izzive, ki jih prinaša digitalizacija. Je komplementarna gotovini in zato gospodinjstvom in industriji omogoča univerzalni dostop do zakonitega plačilnega sredstva v digitalni obliki. Več na: https://www.bsi.si/en/payments-and-infrastructure/national-payments-council/e-news/e-novice-nacionalnega-sveta-za-placila-junij-2020/centralnobancna-digitalna-valuta-cbdc.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Cobrina konferenca Povzdignjenja prihaja v Združene države!

Pridružite se somišljenikom in se udeležite dveh celodnevnih konferenc z novimi informacij ami in spoznanj i , orodji za zdrav...