nedelja, 15. januar 2023

Pomembnost formiranja fizičnih skupin Sestrstev Vrtnice in kako jih oblikovati

Blagoslov Boginje, dragi moji! 

Tukaj je čudovit videoposnetek naše sestre Jagruthi iz Indije, ki opominja na to, kakšni so osnovno pogoji za fizične skupine. Medtem, ko imajo nekatere skupine veliko članov, je vse kar potrebujete za začetek (da boste navedeni na seznamu mednarodnih skupin na spletni strani) tri člane, ki se bodo redno srečevali! Torej ZAČNITE!

Telo, rojeno iz zemlje
Duša, narejena iz soja zvezd
Srce, vrt milijon cvetočih vrtnic 

Vsi razumemo, da se je bilo v zadnjih nekaj letih težje fizično srečevati enkrat tedensko zaradi zaprtih območij – čeprav se je veliko skupin še naprej srečevalo virtualno in naše delo kot Sestrstva Vrtnice se ni nikoli nehalo! Čas je, da se stare skupine, ki so izgubile zagon, ponovno začnejo fizično srečevati in da se oblikujejo nove skupine! Zahvaljujemo se Jagruthi za ta čudovit video. Naše skupine na družbenih omrežjih in skrbniška ekipa mednarodne spletne strani Sestrstev Vrtnice si prizadevajo asistirati naši rasti! Čas je! VSTANITE BOGINJE, VSTANITE! Zberite se in BODITE LJUBEZEN! 

RADA VAS IMAM! 

Zeeva Amrita 🌹💜🌹

 


(Izvorni članek (v angleščini) si lahko ogledate tukaj: https://www.sisterhoodoftherose.network/post/how-important-and-how-to-form-your-physical-sisterhood-of-the-rose-group)

-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Ni komentarjev:

Objavite komentar

INTERVJU SESTRSTVA VRTNICE S COBRO O SONČEVEM MRKU V ZDA

  Sestrstvo Vrtnice je nedavno organiziralo intervju z glavnim skrbnikom informacij "Cobro" o pomembnosti prihajajočega popolnega ...