ponedeljek, 22. januar 2024

Cobrina konferenca Povzdignjenja prihaja v Združene države!

Pridružite se somišljenikom in se udeležite dveh celodnevnih konferenc z novimi informacijami in spoznanji, orodji za zdravljenje in povzdignjenje1, mreženjem, povezovanjem in še več na prvi Cobrini konferenci Povzdignjenja v ZDA po več kot 10 letih!

Konferenca bo potekala v čudovitem mestu Phoenix v Arizoni v soboto, 3. februarja, in nedeljo, 4. februarja 2024, od 10:00 do 19:00 ure po MST času. Cobra bo dan pred konferenco, v petek, 2. februarja 2024, s pričetkom ob 10:00 uri po MST času, izvajal tudi svojo priljubljeno delavnico iniciacij v zvezdne žarke in žarke Mojstrov Modrosti2 za tiste, ki bi se želeli udeležiti tudi tega. Več podrobnosti je na voljo spodaj.

Združene države so bile skozi zgodovino namenjene biti "nova Atlantida" in imajo zdaj zelo pomembno vlogo pri osvobajanju planeta. Po težko pričakovanem čakanju, je Cobra sklenil, da je zdaj čas za organizacijo konference Povzdignjenja v ZDA. Phoenix je bil izbran za mesto tega pomembnega dogodka, ker je dvojni vrtinec Povzdignjenja/Boginje, zato bo potekala posebna slovesnost Sestrstva Vrtnice v čast Boginji, da se bo zasidralo to močno energijo!

Cobra navaja: "Leto 2024 bo ključno leto za ZDA, kar bo vplivalo na planetarno situacijo, saj bo 08. 04. 2024 nastopil popoln Sončev mrk, 05. 11. 2024 pa volitve. Za delavce Luči je zelo pomembno, da v tem letu v ZDA čim bolj zasidrajo Svetlobo. Zato vabim vse, da se udeležijo naše konference Povzdignjenja v Phoenixu, kjer bodo objavljene pomembne informacije o ZDA in letu 2024."  

Konferenca bo potekala v angleščini (s prevajanjem v japonščino in kitajščino) in bo vključevala nove višje informacije, integrirane z energetskim delom! Spodaj je razpored tem (predstavljene teme se lahko še spremenijo):


Sobota, 03. 02. 2023 od 10:00 do 13:30 ure:

KOZMIČNA PONASTAVITEV

*Nov kozmični cikel

*Dinamike Portala 2025

*Galaktični superval in solarni dogodek mikronove


(PREMOR ZA KOSILO)


Sobota, 03. 02. 2023 od 15:30 do 19:00 ure:

FIZIKA KARANTENE

*Subkvantna anomalija3 in Prežalec

*Fizična skalarna matrica

*Vstavitvene točke za tektite4

 

Nedelja, 04. 02. 2023 od 10:00 do 13:30 ure:

PLANETARNA PONASTAVITEV

*Sesutje metastabilne družbe

*Ponastavitev v okviru svetovnega gospodarskega foruma proti Galaktični ponastavitvi in Aldebaranci

*Preboj v oblikovanju realnosti


(PREMOR ZA KOSILO)

  

Nedelja, 04. 02. 2023 od 15:40 do 19:00 ure:

GALAKTIČNI VAL LJUBEZNI  

*Meditacija Svetlobe  

*ATVOR / protokoli Povzdignjenja

*Vrnitev Boginje

Cobra bo dan pred konferenco izvajal tudi Iniciacije v žarke 1. in 2. stopnje za tiste, ki bi želeli izkoristiti to priložnost. Te zdravilne žarke je prebivalcem na površju Zemlje posredoval nadangel Metatron, da bi pomagal človeštvu pripraviti se na planetarno transformacijo, ki nas čaka. Človeštvo je zdaj pripravljeno na sprejem okrepljenih zvezdnih energij, ki bodo pospešile naš razvoj.

Cobra dodaja: "Ljudje so dobrodošli tudi na iniciacijo v zdravilne zvezdne žarke in žarke Mojstrov Modrosti, ki bodo odprli njihov osrednji kanal in jih pripravili na močne energije, ki bodo v prihodnjih mesecih in letih dosegle ta planet."

Skupno je 13 zdravilnih žarkov, od katerih je sedem zvezdnih, šest pa žarkov Mojstrov Modrosti. Zvezdni žarki nas povezujejo z energijo določenega zvezdnega sistema, medtem ko nas žarki Mojstrov Modrosti povezujejo z energijami določenega povzdignjenega bitja.


Tu je opis vsakega zdravilnega zvezdnega žarka, v katerega ste lahko injicirani:


Zdravilni zvezdni žarki:

PLEJADE5: Manifestira harmonična razmerja sorodnih duš v naše življenje, zdravi strto srce in vse rane v zvezi z ljubeznijo do samih sebe

SIRIJ6: Prinaša veselje in srečo v naše življenje, izničuje karmo z odpuščanjem drugim in sebi  

ORION7: Pomaga nam integrirati senčne vidike naše podzavesti, pretvarja strah, sovraštvo in zamere

CENTRALNO SONCE8: Nas prinaša bližje našemu namenu in božanski usodi, nas vodi k misiji, za katero smo se inkarnirali, krepi našo svobodno voljo  

ANDROMEDA9: Nas vodi k mojstrstvu nad fizično ravnjo in obilju, nam pomaga pri procesu manifestiranja

ANTARES10/ALDEBARAN11: Dvigne našo zavest od naše osebnosti k naši duši, briše travmatične zapise iz trenutnega ali prejšnjih življenj

LIRA12: Spodbuja kreativnost, prebudi speče sposobnosti, talente in potenciale


Zdravilni žarki Mojstrov Modrosti:

SANANDA: Prisotnost tega Mojstra nas poveze z brezpogojno ljubeznijo

KUTHUMI: Ta Mojster nam prinaša modrost, razumevanje in harmonijo

ASHTAR: To kozmično Bitje pospeši našo pot k Povzdignjenju

SVETI GERMAIN: Ta Mojster nam pomaga pri procesu manifestiranja in notranje transformacije

SERAPHIS BEY: Ta veliko Bitje nas povezuje z angelsko devsko evolucijo  

DJWAL KHUL: Ta Mojster nam pomaga pri vseh procesih zdravljenja in samozdravljenja


Udeleženci se lahko vključijo v največ tri žarke na stopnji 1 in največ tri žarke na stopnji 2, torej največ šest žarkov na osebo. Preden lahko prejmete 2. stopnjo, morate že prejeti 1. stopnjo žarka (in ga vaditi 3 mesece).

Vstopnice za dvodnevno konferenco Povzdignjenja znašajo 310 $ (v to ceno so vključene dvodnevne vstopnine za dvorano). Iniciacija v žarek (1. in 2. stopnja) stane 180 $ (ta cena vključuje dnevno vstopnino v dvorano); na vsaki stopnji so dovoljene iniciacije v največ tri žarke. Ob sobotah in nedeljah je na voljo tudi neobvezno samopostrežno kosilo za 25 $ na dan na osebo, ki ga lahko izberete določen dan ali oba dneva, na voljo pa je tudi vegetarijanska različica.


KUPITE VSTOPNICE TUKAJ


Število mest je omejeno, zato je priporočljivo, da si vstopnice zagotovite čim prej! Vstopnice za konferenco je treba kupiti najkasneje do 28. januarja, vstopnice za iniciacijo v žarke je treba kupiti do 28. januarja za prvi žarek, dodatne žarke lahko kupite do dneva delavnice. Vstopnice za samopostrežno kosilo je treba kupiti najpozneje do 21. januarja.

Za več informacij o tem pomembnem dogodku, prosimo obiščite 2012portal.events


Cobra duhovnim iskalcem resnice po vsem svetu že več kot 12 let prinaša informacije, ezoterične modrosti, svete iniciacije, konference in delavnice Povzdignjenja, globalne meditacije, zdravilne metode in še več. Njegovo delo je na voljo na 2012portal.blogspot.com

Zmaga Luči!

 

(Izvorni članek (v angleščini) si lahko ogledate tukaj: https://www.sisterhoodoftherose.network/post/cobra-ascension-conference-coming-to-the-united-states)

Objavljeno tudi na blogu Radi imamo množične meditacije: https://slovenian.welovemassmeditation.com/2024/01/cobrina-konferenca-povzdignjenja.html

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombe prevajalke:

1 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 Mojstrov Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodile človeštvo in iz višjih nivojev predstavile (oznanjale) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

3 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

4 Tektit – zelo lep temno svetleč meteorit različnih oblik in velikosti. Okoli sebe oddaja zelo močno oranžno auro in čeprav je na zunaj črn, seveda zaradi zelo zgoščene svetlobe, ki je v njem, pa je v resnici njegova notranjost oranžna, na tankih mestih prehaja v rumeno, celo v zelo nežno zeleno. Tektit deluje z zelo močno energijo in močno frekvenčno vibracijo OM, ter okoli sebe prežame vse trdovratno trmasto in neupogljivo. Povzeto iz: http://www.moldavit.si/tektit.html

5 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na:https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α CanisMajoris))– najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

(Velika) Andromedina galaksija (znana tudi kot Messier 31, M31 ali NGC 224) – velika spiralna galaksija brez prečke v Krajevni skupini skupaj z našo Galaksijo. Nahaja se približno na oddaljenosti 2,36 milijonov svetlobnih let oziroma 725 tisoč parsekov v smeri ozvezdja Andromede. Galaksiji Mlečna cesta in Andromeda sta plamen dvojčka – duši dvojčici. Več na:https://sl.wikipedia.org/wiki/Andromedina_galaksija.

10 Antares – (α Škorpijona (α Sco, α Scorpii)) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Škorpijon in ena najsvetlejših na celotnem nočnem nebu. Poleg Aldebarana, Spike in Regula je ena izmed štirih najsvetlejših zvezd, ki ležijo manj kot 5° od ekliptike. Po barvi podoben Aldebaran leži skoraj neposredno nasproti Antaresu v živalskem krogu.V primerjavi z našim Soncem, bi njen premer dosegel Jupitrovo tirnico. Masa zvezde je 15 do 18 Sončevih, njen izsev pa je 10.000 krat večji. Oddaljen je približno 600 svetlobnih let od Sonca in je dvozvezdje. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Antares.

11 Aldebaran – (α Bika(α Tau, α Tauri)) je oranžna orjakinja, ki je od Sonca oddaljena okoli 65 svetlobnih let in se nahaja v ozvezdju Bika. To je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Bika in običajno 14. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu, čeprav v svoji svetlosti variira med magnitudama 0.75 in 0.95. Možno je, da okoli Aldebarana kroži planet nekajkratne velikosti Jupitra. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Aldebaran.

12 Lira (lat. Lyra) – majhno ozvezdje severne nebesne poloble in eno od 88 sodobnih ozvezdij, ki jih je priznala Mednarodna astronomska zveza. Ime ozvezdja izhaja iz starogrškega imena za liro - λύρα: lýra. Liro so na zvezdnih kartah pogosto prikazovali kot jastreba ali orla, ki nosi liro, zato se jo včasih imenovali Vultur Cadens (Padajoči jastreb) ali Aquila Cadens (Padajoči orel). Najsvetlejša zvezda Lire je Vega, ena najsvetlejših zvezd na nočnem nebu, ki tvori znani asterizem Poletni Trikotnik. V ozvezdju Lire se nahaja tudi Obročasta meglíca (tudi Kolobarjasta meglíca, Messier 57 ali NGC 6720), ki je ena najbolj znanih predstavnic planetarnih meglic.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

INTERVJU SESTRSTVA VRTNICE S COBRO O SONČEVEM MRKU V ZDA

  Sestrstvo Vrtnice je nedavno organiziralo intervju z glavnim skrbnikom informacij "Cobro" o pomembnosti prihajajočega popolnega ...